Použij slevový kupón 100 Kč
>>4437<< Klikni TADY
’Prostě

Můj oblíbený recept, který nenajdeš v kuchařce

Chilindrón je klasická příprava omáčky, která má svůj původ v severovýchodní části Iberijského poloostrova (Aragón, Navarra, Baskidsko). Používá se k úpravám různých druhů mas. Základem jsou červené papriky a rajčata. Chutná omáčka ideální pro diety. Bez smetany a mouky, která se může a nemusí použít. 

Tady je recept:

Suroviny (rozepsáno pro 4 porce):
1 ks kuře
2 červené papriky
4 oloupaná rajčata
6 stroužků česneku
1 cibule
300 g těstovin
50 g oliv
150 ml bílého vína
Petržel
Mouka
Sůl, pepř, olivový olej

Příprava:
Naporcujeme a očistíme kuře. Jednotlivé kousky nasolíme opepříme. Vložíme do hrnce a jemně osmažíme na olivovém oleji. Přidáme na plátky nakrájený česnek a drobně nakrájenou cibuli. Chvíli smažíme a následně postupně přidáme na kostičky nakrájenou červenou papriku a na kostičky nakrájená (pozor) oloupaná rajčata. Podlejeme vínem a dochutíme solí. Zahustíme několika špetkami mouky. Vaříme cca 18-20 min.

Jako přílohu můžeme použít špagety (ideálně LINGUINE), které po uvaření přidáme na pánev, kde předtím lehce osmažíme čerstvě nakrájenou petržel a na půl rozřezané nakládané olivy.

kure

Běžecká kuchařka Prostě jez!

Jídlo a běh spolu neodmyslitelně souvisí, ovlivňuje výkon i regeneraci, prostřednictvím běhu a jídla se řadě lidí podařilo shodit přebytečná kila a dostat se do kondice. Kuchařka vznikla díky podpoře běžců. Doporučíme Ti„běžecké“ recepty nadšených hobby běžců či běžeckých bloggerů a , necháme tě nahlédnout do jejich vztahu „já, běh a jídlo“.

kucharka1

kucharka3

knizka

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení